Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 mai 2010

Gata! Iegzistă o esplicaţie!

O citiţi aici:
http://www.gandul.info/magazin/de-ce-femeile-care-iau-anticonceptionale-au-libidoul-scazut-6089444
Sau nu. Că n-o să aflaţi nimica nou. În cazul în care aveţi mai mulţi neuroni decât cei care au realizat studiul, respectiv scris articolul, or vă enervaţi, or...vă enervaţi.
Propun cercercetătorilor germani - ăia câţi au mai rămas neocupaţi de treaba cu libidoul - să realizeze şi alte studii cum ar fi: de ce nu au mătreaţă ăia care se spală cu şampon anti-mătreaţă; de ce nu se îmbată consumatorii de bere fără alcool, de ce nu sunt amendaţi şoferii care nu-şi scot maşina din garaj, de ce nu rămân însărcinate femeile care nu fac sex, de ce nu le cade păru' chelioşilor etc.
Cum am ferma convingere că aceste dileme vor fi tratate cu maximum de seriozitate şi eficienţă de către oamenii de ştiinţă germani (na, că aşa e neamu' lor dă nemţi) - în maxim juma' de an şi românii se vor bucura de două lămuriri pe care le aşteaptă de prea multă vreme:
1. De ce iarna nu-i ca vara?
2. De ce ar fi Udrea foarte supărată, dacă n-ar fi foarte încântată?
3. De ce e Boc un boc?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Respectuos vă rog, postaţi în limitele bunei cuviinţe, bunului simţ şi a bunelor maniere. În caz contrar se impun măsuri punitive cum ar fi: VĂ IA MAMA DRACULUI DACĂ NU SUNTEŢI CIVILIZAŢI!!!